Norske skalldyr hele sommeren

Fra 6. mai er endelig kystens beste smaker tilbake på menyen hos Emilies Eld. Midt i hjertet av Norges mathovedstad er vi omringet av de beste råvarene for en smakfull sommermeny, og hva sier vel smaken av sommer som ferske, norske skalldyr?

Vi henter inn de beste norske skalldyrene og serverer både Moulet Frites og Hav Sharing.

Moulet frites

Moulet frites er en klassisk måte å servere blåskjell, med røtter i Belgia og nordkysten av Frankrike. Hos Emilies Eld får du blåskjell frest i hvitløk, chili og ingefær, hvitvinsdampet og kremet. Serveres med fries og aioli.

Hav Sharing

Hav Sharing er vår egenkomponerte sammensetning av kystens beste smaker, bestående av blåskjell, sjøkreps, kamskjell og taskekrabbe – servert med ertekrem, grillet hjertesalat, aioli og fries.