Multesorbét
- 250 gram multer
 - 100 gram sukker
 - 1,5 dl vann
 - 50 gram glukose
 - 2 plater gelatin
 
- Bløtlegg gelatin i vann. Kok opp multer, vann og glukose. Trekkes i 2 minutter.
 - Mix med blender eller stavmikser før det siles.
 - Avkjøles i bolle som settes i fryser. Rør hvert 20 minutt til den setter seg.
 
Pepperkakesirup
- 5 dl mørkt øl
 - 200 gram lys sirup
 - 2,5 dl sukker
 - 125 gram smør
 - 1 ts malt nellik
 - 1 ts malt ingefær
 - 1 ts malt pepper
 - 1 ts natron
 
- Ha alle ingredienser i en stor kjele.
 - Kok opp og reduser i 10 – 15 minutter.
 
Pepperkake ganache
- 260 gram pepperkake sirup
 - 400 gram sjokolade
 - 135 gram fløte
 - 1 klype maldon salt
 
- Kok opp pepperkakesirup og fløte.
 - Ta av varmen og tilsett sjokolade.
 - Avkjøl i silikonform eller annen form for clingfilm eller bakepapir.